Grønn Energi Ideer

Grønn Energiinformasjon Alle Burde Vite Om!

En av hovedårsakene til at så mye energi brukes, mens du er hjemme eller på jobben, er enkel uvitenhet! Å holde seg informert om de enkleste og beste måtene å spare energi på vil gjøre en stor forskjell i det lange løp. Les denne artikkelen for noen tips om hvordan du bruker grønn energi!

Få en energirevisjon av hjemmet ditt. Å få inspisert hjemmet ditt av en profesjonell er den beste måten å finne ut hvordan du kan ta i bruk alternative energikilder. I noen tilfeller er sol- eller vindeksponeringen rett og slett ikke høy nok til å rettferdiggjøre investeringer i alternative strømkilder.

Bytt vanlig lyspære med Energy Star -kvalifiserte pærer. Disse pærene varer omtrent ti ganger så lenge som en tradisjonell glødepære, og bruker omtrent 75 prosent mindre energi, og sparer deg for omtrent $ 30 i energikostnader i løpet av pærens levetid. De avgir også cirka 75 prosent mindre varme, og er derfor mye tryggere.

Naturlige energikilder kan være uforutsigbare, og derfor bør du alltid ha en plan for sikkerhetskopiering. Finn ut mer om nettmålingsplaner: I de fleste byer kan du koble systemet ditt til hovednettet og bruke det når det ikke er nok sol eller vind til at den grønne energiløsningen din fungerer som den skal.

Prøv å isolere rørene dine for å redusere sjansen for at de fryser og for å redusere kostnadene for varmt vann. En annen fordel er at regjeringen vil refundere deg opptil 30 prosent for å bruke svært effektiv isolasjon i hjemmet ditt. Kontakt lokale forsyningsselskaper for å finne ut statslovgivningen.

Lær forskjellen mellom passiv og aktiv solenergi. Passiv kraft brukes umiddelbart og er billigere, men aktiv kraft har evnen til å lagre energi for senere bruk. Aktiv solkraft må ha celler, mekaniske systemer og solcellepaneler installert. Passiv kraft, derimot, lagrer strømmen i veggene dine og lar den stråle utover og varme opp hjemmet ditt.

Få hele familien til å tenke på grønn energi ved å lagre organiske, resirkulerte eller miljøvennlige produkter når det er mulig. Be barna dine identifisere slike produkter i hyllene i butikken og forklare hvorfor disse produktene er bedre for familien din, hjemmet ditt og miljøet ditt. Du kan også dele slike samtaler inn i andre miljøvennlige metoder som å stenge vannet mens du pusser tennene eller slår av lys når du ikke er i et rom.

Prøv å bruke samkjøring hvis du vil redusere drivstofforbruket. Barn kan også danne samkjøring til skolen ved å veksle foreldredager. Hvis du har familie eller venner i nærheten, kan du også planlegge matturene dine sammen og dele kjøreansvaret.

For å sikre at luftfilteret fungerer som det skal, bør du rengjøre eller bytte det regelmessig en gang i måneden. Hvis luftfiltre ikke fungerer som de skal, vil du ende opp med å bruke mer energi på å kompensere. Rengjøring og bytte av det kan bidra til å eliminere dette problemet, slik at du kan spare energi og penger.

Å gå grønt sparer ikke bare energi, det reduserer også strømkostnadene! Det er flere forskjellige alternativer for alternativ energi, inkludert sol- og vindkraft. Husk tipsene i denne artikkelen, slik at du kan dele alle dine nye måter å spare energi hjemme, bilkjøring eller når du er på jobb!

Billige Måter Å Bruke Solenergi På