Grønn Energi Ideer

Grønne Energiråd Du Bør Vite Om

Hva er grønn energi? Det er en måte å drive våre kjøretøy, elektronikk og andre elementer, uten å skade miljøet i prosessen. Denne artikkelen vil skissere noen tips og triks om hvordan du kan utnytte kraften du trenger for daglige aktiviteter, uten å skade planeten i prosessen.

Mens det er fornuftig å endre fra tradisjonelle lyspærer til energisparende lyspærer du bør vente til din gamle er brent ut. Det er ikke en god idé å kaste bort perfekt god pærer for å gjøre overgangen siden det ville være en måte å kaste bort energi også.

Når du bygger ditt hjem, ta hensyn til orientering sin. Et ideelt hjem bør beskyttes mot overhead sol om sommeren og være orientert slik at det blir lav vinkel søndag i vinter. Dette er en god måte å spare penger på oppvarming regningen og vil holde hjemmet ditt kjølig om sommeren.

Prøv å bruke energieffektive lyspærer eller til og med LED-lys i hjemmet ditt for å kutte kostnadene for belysning. Slå av lysene når du ikke er i rommet bidrar også til å spare energi. Oppbevar dette i bakhodet når du forlater hjemmet, som bare slå av lysene sparer mye energi!

Hvis du har en gård prøve noen energisparende alternativer. Vurder å leie ut en liten plass hvor et kraftselskap kan plassere en vindturbin. Du vil høste fordelene med denne energien og plassen som trengs er minimal.

Prøv å varme opp hjemmet ditt med en vedovn. Pellets brent i en pellets ovn er laget av svært kompakt sagflis. De brenner så rent enn de ikke er pålagt å få en EPA-sertifisering for utslipp. Vær oppmerksom på, men at kostnaden av pellets kan være høy i enkelte områder.

En god måte å spare energi på er å ikke bruke oppvaskmaskinen med mindre den er helt full. Riktig lasting av oppvaskmaskinen før du kjører det vil spare både energi og penger. Du vil bli sjokkert over hvor mye retter det kan holde. Riktig plassere rettene i den slik at du kan passe så mange som mulig.

Gå grønt på kaffepause ved å bringe din egen kopp. Hvis du vanligvis bestiller entall latte på Starbucks, ta en høy gjenbrukbare kaffe krus med deg. Hver gang du spør din favoritt kaffebar å blande drikke i din egen kopp, er du bidrar til å grønne miljøet.

For å forhindre utkast, installer stormdører og stormvinduer. Stormdører og vinduer minsker mengden kaldluftutkast som kommer inn. Energieffektiviteten øker med 45% i hus som inneholder stormede vinduer og dører, noe som kan spare deg for mye penger når det gjelder elektrisitet.

Nå er det opp til deg å ta det du har lært her og sette det i bruk. Hold disse tipsene praktiske og fortsett å oppsøke mer informasjon. Snart vil du kunne kjøre alt du trenger, fra vaskemaskinen til bilen din, på en miljømessig ansvarlig måte, og det vil føles bra!